Welcome Guest [Log In] [Register]
We hope you enjoy your visit.

This site is best viewed in Firefox some skins may not display correctly under Internet Explorer though the forum is still fully functional


You're currently viewing the forums as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join up, you'll have access to features such as customizing your profile, sending personal messages, the shoutbox, and voting in polls. Registration is simple, fast, and free.

Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:


Username:   Password:
Add Reply
nike cortez heren
Topic Started: Oct 12 2017, 03:50 AM (31 Views)
jhyawqpouit
No Avatar
Newbie
Reageren op het belang van een vrouwenspecifiek schoeisel voor alle steeds groeiende gelederen van newbie en professionele vrouwelijke skateboarders over de hele wereld, heeft Adidas SB hun allereerste schaatsschoenen ontworpen voor vrouwen,bfschoennl de Bruin High. De Bruin Large is ontworpen met inzicht uit het Adidas SB team, individueel Lacey Baker, Leticia Bufoni, Sarah Meurle en Josie Millard, evenals meerdere vrouwenschaatspersoneel onderzocht door Adidas. De Bruin Large is gebouwd met een vrouwenspecifieke vorige. Dit zorgt voor een nieuw, gesculpteerd gezond ideaal voor de basis van een vrouw die te voet loopt. Veel vrouwelijke schaatsers ontdekten lastig, terwijl ze mannen schaatsschoenen dragen.

Deze pasvorm wordt eigenlijk bereikt met een lagere voorvoet en taperende achterwiel, evenals een verschuiving van een regelmatig vierkante patroon op het basisbed tot een driesterrenontwerp dat de schoenverplaatsing met de voet meer de natuurlijke manier helpt. Dit nieuwe tri-sterpatroon kan ook in de toekomst gebruikt worden in andere vulkanise-Coleman SB-modellen.
nike air huarache dames Adidas SB introduceert de eerste schaatsschoen die ontworpen is voor vrouwen, de bijzondere Bruin High, en beantwoordt en aanpassen de behoefte aan vrouwenspecifieke laarzen voor de steeds groeiende gelederen in verband met amateur- en professionele vrouwenschaatsplaten over de hele wereld. Ontworpen door informatie van Adidas SB crewrijders Lacey Baker, Leticia Bufoni, Sarah Meurle, naast Josie Millard, evenals vele vrouwelijke skate crews onderzocht door Adidas, is de Bruin High gebouwd met een vrouwenspecifieke laatste.

Dit zorgt voor een nieuw, fantastisch fit ideaal voor een voet van de vrouw die te voet loopt of zo beweegt veel vrouwelijke schaatsers lastig, terwijl ze mannen schaatsschoenen dragen. Deze wedstrijd wordt bereikt met een aanzienlijk meer ondiep voorhoofd en tapshak, evenals een verschuiving van het traditionele vierkante patroon over het voetbed naar een tri-sterpatroon dat de black-jack schoen met de voet aanzienlijk meer natuurlijk verplaatst. Dit nieuwe tri-ster design zal ook worden gebruikt in andere vulkanise-zool Adidas SB modellen onderweg.
nike cortez heren Als u denkt aan Adidas, wordt het eerste ding dat aan het hoofd komt? Dat klopt, je denkt waarschijnlijk aan atletiek kleding. Dat is omdat Adidas een goed werk heeft gedaan om zijn merk te verkopen. We hebben vaak sportief beroemdheden gevonden, die alleen door Adidas worden gesponsord, die op nationale sportevenementen optreedt en het Adidas-logo duidelijk op hun sportkleding toont.
Offline Profile Quote This Post Top
 
« Previous Topic · Anime/Manga · Next Topic »
Add Reply